fredag 23. januar 2009

1.dag på S-Africanske veier. CT til Swellendam


Vi kjørte bare en liten etappe ut fra Cape Town før vi stanset. Vi skulle da ha en liten gjennomgang med gaidene slik at de skulle få tilbakemelding om hvordan ting fungerte. Den førtste sykkelen, en BMW F650 hadde da allerede fått motorproblemer og sto igjen ute på motorveien like ved ett slumområde. Følgebilen plukket opp fører og mc så de raskt kunne komme seg bort fra det heller tvilsomme området den hadde stoppet.

Jeg oppdaget fort at det også var feil på min BMW F800GS. Det var null demping i forgaffelen så den var direkte farlig å kjøre med. Utleiefirmaet påsto at den akkurat hadde vært på service og at det ikke var noe feil på sykkelen. Min teori var at de ikke hadde fylt på gaffelolje etter servicen. Jeg fikk etter litt diskusjon en annen sykkel. Denne var maken til den forrige F800GS og fungerte helt fint hele turen


Sykkelen med motorproblemer ble hentet av utleiefirmaet. De som kjørte Harley hadde det svært så morsomt med at to BMWèr hadde fått problemer allerede etter noen mil av turen.


Da var det bare å fortsette turen i tett trafikk ut av CT.
Posted by Picasa